Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Pridružite se tradicionalnoj prvosvibanjskoj biciklijadi u Hlebinama

Pridružite se biciklijadi i uživajte u prirodnim ljepotama ovog dijela Podravine, gastronomskoj ponudi i dobro se zabavite uz sport i rekreaciju

- Oglas -

I ove će se godine povodom Praznika rada u organizaciji Općine Hlebine te u suradnji s hlebinskim udrugama i društvima održati tradicionalna biciklijada.

“Polazak je u 11 sati ispred društvenog doma, odnosno Galerije naivne umjetnosti, dok je cilj kod ribičkog doma u Gabajevoj Gredi gdje će nas dočekati članovi SRK Drava iz Hlebina koji će pripremiti okrjepu i tradicionalni prvosvibanjski grah“, istaknuli su organizatori.

Sudionici biciklijade u Hlebinama
Foto: Turistička zajednica područja Središnja Podravina

Osim biciklijade, članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Hlebina pripremaju kratku pokaznu vježbu. Također, na tamošnjem sportskom terenu u organizaciji članova Nogometnog kluba Lipa iz Hlebina će se održati sportski susreti.

- Oglas -

“U slučaju lošeg vremena, druženje će se svakako održati u društvenom domu u Gabajevoj Gredi. Pridružite se ovoj tradicionalnoj biciklijadi i uživajte u prirodnim ljepotama ovog dijela Podravine, gastronomskoj ponudi i dobro se zabavite uz sport i rekreaciju”, poručili su organizatori.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti