Subota, 18. svibnja 2024.

U prevrtanju traktora teško ozlijeđen mladić

23-godišnjak je ostao prikliješten ispod upravljača traktora

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila proteklog petka oko 17.20 sati u Gori Veterničkoj u Krapinsko-zagorskoj županiji jedna osoba zadobila teške tjelesne ozlijede.

Mladić (23) je upravljao neregistriranim poljoprivrednim traktorom na koji je bio priključen poljoprivredni stroj te se kolnikom iz smjera Očure u smjeru Velike Petrovagorske nije kretao na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika, a uslijed čega je desnim kotačima udario u rubnik.

Kako je priopćila Policijska uprava krapinsko-zagorska, tom je prilikom došlo do prevrtanja traktora, a 23-godišnjak je ostao prikliješten ispod upravljača traktora.

- Oglas -

“Vozilom hitne medicinske pomoći 23-godišnjak je prevezen u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede, a potom je prevezen u KBC Sestre milosrdnice u Zagreb na daljnje liječenje”, stoji u policijskom priopćenju.

Od 17.45 do 19.45 sati za sav promet bila je zatvorena dionica ceste od Gore Veterničke do Novog Golubovca, a promet se odvijao obilaznim nerazvrstanim cestama.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti