Četvrtak, 28. rujna 2023.

Na koprivničkom Zrinskom trgu prikupljat će se donacije za Socijalnu samoposlugu

Ovom prilikom iz Crvenog križa pozivaju građane da svojom donacijom pomognu rad Socijalne samoposluge u kojoj potrebiti korisnici iz Koprivnice svake srijede dobivaju osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine

- Advertisement -

U povodu Svjetskog dana Crvenog križa i Tjedna Crvenog križa na središnjem koprivničkom Zrinskom trgu Gradsko društvo Crvenog križa imat će postavljen štand na kojem će prikupljati donacije za Socijalnu samoposlugu.

Štand će biti postavljen u subotu, 9. svibnja, u ponedjeljak, 11. svibnja, te u subotu, 16. svibnja, i to od 9 do 13 sati.

“Socijalna samoposluga već dulje vrijeme posluje u otežanim uvjetima zbog epidemije koronavirusom i nemogućnosti organiziranja prikupljanja, ali zahvaljujući dobrim ljudima i njihovim donacijama do sada smo svaku srijedu imali podjelu donacija našim korisnicima. Od početka epidemije uz donacije u prehrani dobili smo i 3835 kuna od naših sugrađana na kojima im najljepše zahvaljujemo u ime svih onih kojima je ta pomoć potrebna”, istaknuli su iz koprivničkog Crvenog križa.

- Advertisement -

Ovom prilikom pozivaju građane da svojom donacijom pomognu rad Socijalne samoposluge u kojoj potrebiti korisnici iz Koprivnice svake srijede dobivaju osnovne prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti