Petak, 24. rujna 2021.

Na području Koprivničko-križevačke županije sedam novozaraženih koronavirusom

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 313 slučajeva bolesti Covid-19

Preporučujemo

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza izuzetih uzoraka testiranih na SARS–CoV-2 virus na području županije iz opće populacije potvrđeno sedam novih slučaja bolesti Covid-19.

Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 69 slučaja, tri osobe su ozdravile, a na bolničkom liječenju je ukupno 27 osoba.

Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 313 slučajeva bolesti Covid-19, a u samoizolaciji se trenutno nalazi 165 osoba.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju, primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te se pridržavaju odredbi odluke o ograničavanju društvenih okupljanja, odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski te odluke o izmjenama odluke o nužnim mjerama za organizaciju okupljanja na kojima je prisutno više od sto sudionika za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti Covid-19.

Najnovije objave