Četvrtak, 21. listopada 2021.

Dobrovoljni darivatelji krvi Policijske uprave koprivničko–križevačke održali skupštinu

Okupljenim darivateljima krvi o provedenim aktivnostima u proteklom razdoblju izvješće je pročitao predsjednik društva Ivica Kiseljak

Preporučujemo

Društvo dobrovoljnih darivatelja krvi Policijske uprave koprivničko–križevačke održalo je u petak, 16. listopada, izvještajno-izbornu skupštinu.

Okupljenim darivateljima krvi o provedenim aktivnostima u proteklom razdoblju izvješće je pročitao predsjednik društva Ivica Kiseljak, koji je iznio plan rada za naredno razdoblje s kojim su se složili svi prisutni darivatelji.

Za predsjednika Društva izabran je Ivica Kiseljak, za kandidata za zastupnika u skupštinu Terezija Jakupec, a za zamjenicu kandidata za zastupnika Silvija Kenđel.

Skupština dobrovoljnih darivatelja krvi PU koprivničko-križevačka

Skupu su se obratili i gosti, Adela Sočev, ravnateljica koprivničkog Crvenog križa, koja je pohvalila rad Društva i ponovila rezultate koje u darivanju krvi postiže koprivničko Društvo Crvenog križa te istaknula doprinos darivatelja krvi Policijske uprave u lancu solidarnosti u darivanju krvi.

Vjekoslav Štimac predsjednik koprivničkog Crvenog križa i načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke u svom govoru izrazio je zadovoljstvo radom Društva kojeg je i on član te kako je ponosan na svoje kolege koji i tako spašavaju živote.

Oboje su zaželjeli i dalje uspješan rad Društva, a darivateljima krvi i dalje dobro zdravlje.

Na kraju skupštine ravnateljica Adela Sočev dodijelila je priznanja za jubilarni broj darivanja krvi.

Za 20. darivanje krvi zahvalnicu je primila Danijela Fuček

Od muškaraca za 10. darivanje krvi priznanja su primili Vitomir Kralj i Vjekoslav Širec, za 20. darivanje krvi Mato Radotović i Milan Slaviček, za 30. darivanje krvi Dalibor Fuček, Ivan Juriša i Miljenko Tušek i za 40. darivanje krvi Stjepan Halavuk.

Najnovije objave