Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Na Velikoj Martinjskoj špelanciji za Udrugu invalida Koprivničko-križevačke županije prikupljeno 16.300 kuna

Miroslav Mačković, predsjednik Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, zahvalio je svima na donaciji i rekao je kako će im ovaj iznos dobro doći prvenstveno za troškove prijevoza, održavanje udruginog kombija i goriva

Preporučujemo

Iza nas je uspješna 15. Velika Martinjska špelancija, a posebnu notu cijeloj manifestaciji, održanoj u subotu u Koprivnici, dao je i humanitarni karakter koji je imala.

Podsjetimo, uz donaciju od 50 kuna posjetitelji su dobili čašu za neograničenu degustaciju vina i degustacijskog jela dobrodošlice kojeg je pripremila Podravka. Sav prikupljen iznos namijenjen je Udruzi invalida Koprivničko-križevačke županije.

FOTO-VIDEO Velika Martinjska špelancija u Koprivnici okupila brojne ljubitelje fine kapljice

Ispred zgrade županijske uprave u srijedu smo na maloj svečanosti doznali i o kojem se iznosu radi. Prikupljeno je 16.300 kuna.

– Naravno da nećemo ovime riješiti sve probleme s kojima se udruga susreće, ali nadamo se da će im ova donacija ipak pomoći – kazala je Kristina Sočev ispred županijske Turističke zajednice, koja je glavni organizator Velike Martinjske špelancije.

Kristina Sočev, pomoćnica direktora koprivničko-križevačke Turističke zajednice
Kristina Sočev, pomoćnica direktora koprivničko-križevačke Turističke zajednice // Foto: Zvonimir Markač

Miroslav Mačković, predsjednik Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, zahvalio je svima na donaciji i rekao je kako će im ovaj iznos dobro doći prvenstveno za troškove prijevoza, održavanje njihovog kombija i goriva, koji su otišli ‘u nebo’, ali i za druge programske aktivnosti.

Župan Darko Koren, pak, poručio je kako im je drago da su uz promociju vinarstva i vinogradarstva mogli učiniti i dobro djelo.

– Nije to možda prevelik iznos kada se na prvu pogleda, ali za jednu udrugu koja uvijek ima financijskih problema bit će ovo, nadam se, lijepa pomoć. Radosni smo zbog toga i zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u prikupljanju donacija, kao i svima koji su organizirali još jednu uspješnu Veliku Martinjsku špelanciju – naglasio je župan Koren.

Darko Koren i Miroslav Mačković
Darko Koren i Miroslav Mačković // Foto: Zvonimir Markač
- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti