Ponedjeljak, 27. lipnja 2022.

‘Nagrada Općine Drnje’ u kartingu u subotu se vozi na Šoderici

Okupljanje i verifikacija vozača je u 7.30 sati, jutarnji raspored je predviđen za slobodne treninge i kvalifikacije, dok će se natjecanje održati nakon svečanog otvorenja u 14 sati, a prva utrka kreće u 14.30 sati

Preporučujemo

Prvo službeno natjecanje u organizaciji Karting kluba BOX707 održat će se ove subote na karting stazi BOX707 na Šoderici.

BOX707 je novoosnovani klub sa sjedištem u Drnju, a utrku organizira u suradnji sa Zagrebačkim automobilističkim savezom.

Čekaju vas profesionalni vozači, licencirani suci, a karting natjecanje za 1. Nagradu Općine Drnje vozi se u sklopu Regije sjever te se boduje za Otvoreno prvenstvo Zagreba (OPZ), a upisano je u kalendar natjecanja ZAS-a za 2022. godinu.

Okupljanje i verifikacija vozača je u 7.30 sati, jutarnji raspored je predviđen za slobodne treninge i kvalifikacije, dok će se natjecanje održati nakon svečanog otvorenja u 14 sati, a prva utrka kreće u 14.30 sati.

Voze se dvije utrke u pet klasa.

”Pozivamo sve vozače i gledatelje da dođu u što većem broju i dobro se zabave, a da ne budemo gladni i žedni tu je ugostiteljski objekt „BOX707“ s odličnom klopom i osvježavajućim pićem”, kažu organizatori.

Sponzori utrke su Općina Drnje, Zagrebački automobilistički savez, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Zajednica sportova Koprivničko-križevačke županije i Carlsberg Croatia.

- Advertisement -

Najnovije objave