Ponedjeljak, 2. kolovoza 2021.

NAGRADNJAČA Evo koga Koncept putovanja vodi na kupanje na otok Krk

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili...

Preporučujemo

Želite li se barem malo okupati u moru jer ne stignete nikako i ne možete uzeti duži godišnji odmor, imamo rješenje za Vas – krenite s turističkom agencijom Koncept putovanja na jednodnevno kupanje:

otok Krk – NJIVICE ili MALINSKA

Termini polazaka (subote): 24.07.; 31.07.;

07.08.; 14.08.; 21.08.; 28.08.2021

Uživajte bez previše obaveza i istog dana se vratite natrag kući!!!

Ovo je idealna prilika za opušteno druženje s prijateljima ili obiteljski izlet ili prilika da si priuštite jedan cijeli dan oduška, da zaboravite na sve obveze, uživate u kupanju i toplim zrakama sunca od ranih prijepodnevnih do kasnih poslijepodnevnih sati….

Pripremili smo za Vas sjajnu ponudu s polascima iz:

  • Donja Dubrava u 4:00 sata / INA-benzinska stanica
  • Prelog u 4:15 sati / Autobusna stanica (centar)
  • Ludbreg u 4:30 sati / Autobusni kolodvor
  • Koprivnica u 5:00 sati / Autobusni kolodvor
  • Križevci u 5:30 sati / Autobusni kolodvor
  • Zagreb u 6:30 sati / parking Buzin (Supernova)

Vožnja autocestom preko Zagreba, Karlovca, Gorskog kotara te dalje prema mjestu Vašeg odabira na otoku Krku (Njivice ili Malinska), uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak na odredište oko 9:00/9:30 sati, slobodno vrijeme za kupanje, sunčanje, šetnju i osobne programe do povratka iz mjesta Vašeg odabira koji je predviđen u 19:45 sati (iz Malinske) i u 20:00 sati (iz Njivica). Dolazak kući u kasnijim večernjim satima.

Cijena izleta: 130,00 kn (odrasli) i 110,00 kn (djeca do 12 godina)

 Cijena sadrži: prijevoz udobnim i kvalitetnim turističkim autobusom (ac, dvd, wc, sve potrebne licence te osiguranja putnika u autobusu), voditelja putovanja, pdv.

Cijena ne sadrži: troškove osobnih narudžbi.

Prijave i informacije: u agenciji radnim danima od 9:30 – 14:30 sati ili na e-mail: koncept.kc@gmail.com; tel. 048/221-666, mob: 099/3282822, 099/4441099.

Program je rađen za minimalno 40 osoba (plaćenih mjesta). U slučaju manjeg broja prijavljenih osoba ili promjene kalkulativnih elemenata ponude Koncept putovanja zadržava pravo promjene cijene. Za sve ostalo vrijede “Ugovor o putovanju i Opći uvjeti i upute za turističke aranžmane Koncept putovanja”.

Predlažemo dodatno putno osiguranje.

___________________

Kakvo bi to ljeto bilo da za sve vas drage čitatelje portala Klikaj.hr nismo organizirali jednu fenomenalnu ljetnu nagradnu igru. U suradnji s turističkom agencijom Koncept putovanja vodimo vas na jednodnevno kupanje na otok Krk.

Za vas smo osigurali 2 x 2 aranžmana.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr. Prijavio se iznimno velik broj naših čitatelja, a slučajnim odabirom nagrade su osvojili:

Natalija Štajminger

Gordana Turković

Čestitamo sretnim dobitnicima! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

______________________

Više o ponudama turističke agencije Koncept putovanja pogledajte OVDJE.

Najnovije objave