Četvrtak, 2. veljače 2023.

NAGRADNJAČA Evo tko je osvojio besplatan ultrazvuk u ordinaciji ultrazvučne dijagnostike Jakupić u Koprivnici

Povodom otvorenja ordinacije ultrazvučne dijagnostike za vas smo pripremili jednu lijepu nagradnjaču. Darujemo vam besplatan ultrazvuk jednog dijela tijela po izboru: abdomena ili vrata ili dojki ili prostate

Preporučujemo

Ordinacija ultrazvučne dijagnostike počinje s radom u Koprivnici. Radit će prema potrebama, uglavnom u poslijepodnevnim satima, izuzetno i subotom. Ultrazvučne i color doppler pretrage provodit će poznati koprivnički radiolog dr. Ivica Jakupić. Ordinacija se nalazi na Lenišću, na Trgu Zlate Bartl 14a, iza policije, nekoliko minuta hoda od koprivničke bolnice i Doma za starije i nemoćne.

– Odlučili smo se na otvaranje ordinacije jer brojni pacijenti sve teže dolaze do ultrazvučnih pretraga zbog dugih lista čekanja, a žele što prije saznati što im je i započeti s liječenjem i to bez dugog čekanja, žurbe i gužve, u prilagođenom terminu poslijepodne, ako treba i subotom – rekla nam je direktorica Ultrazvuka Jakupić d.o.o. Renata Kotur Jakupić.

Ultrazvučnu dijagnostiku provodit će dr. med. Ivica Jakupić, specijalist kliničke radiologije i subspecijalist ultrazvuka s bogatim iskustvom stečenim radom u koprivničkoj Općoj bolnici tijekom više od 30 godina.

– U ordinaciji ćemo obavljati ultrazvuk abdomena, štitnjače, dojki, vrata, pazuha, prepona, mekih tkiva, ramena, laktova, kukova, koljena, baze pluća i pleure, mokraćnog sustava, testisa i prostate kao i color doppler karotidnih arterija, vena i arterija ruku i nogu abdominalne aorte, testisa i još neke specifične pretrage te specijalističko savjetovanje. U izuzetnim situacijama omogućit ćemo hitan dolazak na pregled – istaknuo je dr. Jakupić.

Kontakti za dogovor za termin pretrage – mobitel 099 826 7697, e-mail: uzv.jakupic@gmail.com.

Više možete saznati i na Facebook stranici Ultrazvuk Jakupić.

Povodom otvorenja ordinacije ultrazvučne dijagnostike za vas smo pripremili jednu lijepu nagradnjaču. Darujemo vam besplatan ultrazvuk jednog dijela tijela po izboru: abdomena ili vrata ili dojki ili prostate.

Natjecati ste se mogli na Facebook stranici portala Klikaj.hr, a prijavio se velik broj naših čitatelja. Najviše sreće u slučajnom odabiru imala je:

Danijela Barčan

Čestitamo sretnoj dobitnici! Kako bismo se dogovorili oko preuzimanja nagrade, javite nam se u inbox na Facebook stranici portala Klikaj.hr!

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti