Srijeda, 24. srpnja 2024.

Najpoznatije varaždinsko kupalište 70. obljetnicu proslavit će s dva zanimljiva događanja

Krajem lipnja organizirat će se dva događanja za mlade i nešto starije Varaždinke i Varaždince, najavili su varažinske gradske uprave

- Oglas -

Gradsko kupalište Drava ove godine slavi svoju 70. obljetnicu, a u povodu toga će se krajem lipnja organizirati dva događanja za mlade i nešto starije Varaždinke i Varaždince, najavili su varažinske gradske uprave.

U organizaciji Gradskih bazena Varaždin i Libero promocije na najpoznatijem varaždinskom kupalištu u petak, 28. lipnja, održat će se event “Dance Pool Factory 2024.”, varaždinski festival komercijalne elektroničke glazbe. Ulaz je slobodan, a pokrovitelj događanja je Grad Varaždin. Program počinje u 18 sati, a trajat će do dugo u noć.

U subotu, 29. lipnja, pak, u organizaciji Gradskih bazena Varaždin i uz pokroviteljstvo Grada Varaždina održat će se “Kuharsko natjecanje Dravski kotlić 2024”, odnosno natjecanje u kuhanju gulaša u kotliću, koje će početi u 11 sati, a predviđa se da će potrajati do 17 sati. Na natjecanju mogu sudjelovati ekipe poduzeća, udruga, DŠR-a, KUD-ova, sportskih klubova, lovci, ribiči, kvartovske i druge neformalne ekipe s područja grada Varaždina i šire. Bit će tu i dobra zabava uz tamburaški program sastava Sedef i Krunoslava Čolu.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti