Utorak, 5. prosinca 2023.

Najtrofejniji Podravkin trener Goran Mrđen pronašao novi angažman

Postojale su određene neslužbene najave o tome da bi Mrđen mogao dobiti neku drugu funkciju u koprivničkom klubu, no u dogledno vrijeme od toga neće biti ništa

- Advertisement -

Podravka Vegeta će od ovog ljeta krenuti novim putem. Nakon što je Goran Mrđen ‘spasio’ prošlu sezonu osvajanjem Kupa, pomlađenu ekipu preuzima Željko Babić.

Postojale su određene neslužbene najave o tome da bi Mrđen mogao dobiti neku drugu funkciju u koprivničkom klubu, no u dogledno vrijeme od toga neće biti ništa.

Iskusni stručnjak još uvijek ima motiva za trenerski posao te se odlučio na povratak u Zrinski iz Čakovca.

- Advertisement -

”Goran je našu ekipu vodio i u prvoj polovici prošle sezone kada je sporazumno napustio naš klub i do kraja sezone preuzeo ekipu Podravke. Po završenom poslu u Podravci Goran je ispunio svoje obećanje i odlučio se vratiti u Zrinski”, piše čakovečki klub na Facebook stranici.

Nema sumnje da će Mrđenovo znanje i kvaliteta biti od velike koristi čakovečkim rukometašicama.

”Iskusno trenersko ime veliki je dobitak za našu mladu ekipu. Pred trenerom je zadatak da uz pomoć Uprave do početka priprema popuni igračku križaljku kako bi i u sljedećoj sezoni Zrinski mogao kvalitetno razvijati svoje mlade igračice, a da istovremeno ekipa čvrsto čuva svoj prvoligaški status”, stoji u objavi.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti