Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Novigradsko ljeto: tijekom cijelog srpnja mnoštvo zabave, dolaze Učiteljice i Psihomodo pop

Posjetitelji će uživati degustacijama, izložbama, predstavama, kinu... Naravno, tu je i neizostavna Novigradska guljašijada

Preporučujemo

Pred nama je Novigradsko ljeto 2022. uz proslavu Dana Općine Novigrad Podravski i župnog blagdana Rastanak svetih apostola.

Kao i svake godine pripremljen je bogat program za sve mještane i druge posjetitelje, a počinje u petak, 1. srpnja, Dergez ljetnom kino karavanom u parku Pod lipama u Novigradu Podravskom te će završiti 30. srpnja malonogometnim turnirom na igralištu novigradske Drave.

Posjetitelji će uživati degustacijama, izložbama, predstavama, kinu, turniri… Naravno, tu je i neizostavna Novigradska guljašijada te koncerti Psihomodo popa i Učiteljica.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Novigrad Podravski održat će se u petak, 15. srpnja, u dvorani ZKF u sklopu vatrogasnog doma.

Također, i najmlađi će uživati u napuhancima, predstavama, mađioničarskim trikovima…

“Nadamo se da će svatko pronaći nešto za sebe te vas pozivamo da svojim prisustvom uveličate manifestacije i pružite podršku organizatorima, našim udrugama i društvima te time i cijeloj našoj zajednici”, istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

Program proslave možete vidjeti OVDJE.

 

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti