Petak, 29. rujna 2023.

Nakon žestoke svađe, nožem izboden muškarac, ubrzo je preminuo u bolnici

Kao nijemi svjedok okršaja, nakon kojeg je izgubljen jedan život, ostao je na pločniku uz nekoliko lokvi krvi ležati nož srednje veličine i crne drške koji je, pretpostavlja se, netko od sudionika obračuna odbacio tijekom bijega

- Advertisement -

Zagrebačka policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljima koji su pod nerazjašnjenim okolnostima u nedjelju oko 23 sata zadao stravične ozljede muškarcu koji je nedugo zatim i preminuo.

Naime, u napuštenoj zgradi u Paromlinskoj ulici kod glavnog kolodvora nepoznati počinitelji su ozlijedili nožem muškarca.

Obračun je uslijedio tijekom verbalne prepirke koja se mogla čuti, prema pričanjima pojedinaca iz ulice, upravo na samu cestu iz tog napuštenog objekta.

- Advertisement -

Na mjestu obračuna pristigla je Hitna pomoć koja je životno ugroženog čovjeka prevezla u KBC Zagreb gdje je, unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, podlegao stravičnim ozljedama i preminuo.

Kao nijemi svjedok okršaja, nakon kojeg je izgubljen jedan život, ostao je na pločniku uz nekoliko lokvi krvi ležati nož srednje veličine i crne drške koji je, pretpostavlja se, netko od sudionika obračuna odbacio tijekom bijega, piše Jutarnji list.

Iz Policijske uprave zagrebačke kažu da je kriminalističko istraživanje u tijeku te se traga za počiniteljima.

Beživotno tijelo ubijenog muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu na obdukciju kako bi se utvrdili točan uzrok smrti, kao i identitet preminulog čovjeka, a odjeća koju je oštećeni imao na sebi policija je izuzela te poslana na vještačenje.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti