Nedjelja, 25. veljače 2024.

Napustio nas je Anđelko Harabajza, poznati hrvač i trener

Hrvanje je postalo njegov izlaz, a strast prema sportu oblikovala je njegov karakter i način života. Kroz sve izazove, Anđelko je pokazao iznimnu volju, izdržljivost i radnu etiku

- Oglas -

‘S velikom tugom primili smo vijest da nas je u 83. godini života napustio Anđelko Harabajza’, objavio je u ponedjeljak Hrvački klub Podravka.

”Njegova životna priča ispričana kroz izazove, hrabrost i predanost ostavlja nas s osjećajem poštovanja prema čovjeku koji je svoj život posvetio sportu, disciplini i nesebičnom dijeljenju svog znanja s mlađim generacijama. Trnoviti put njegovog odrastanja, obilježen gubitkom roditelja u ranoj dobi, samo je pojačao Anđelkovu odlučnost da pronađe svoj put.

Hrvanje je postalo njegov izlaz, a strast prema sportu oblikovala je njegov karakter i način života. Kroz sve izazove, Anđelko je pokazao iznimnu volju, izdržljivost i radnu etiku.

- Oglas -

Njegova posvećenost treniranju mladih pokazala je ne samo njegovu ljubav prema sportu već i želju da prenese svoje znanje i vrijednosti na buduće generacije. Također, Anđelkov aktivni životni stil, obilježen raznim sportskim aktivnostima, svjedoči o važnosti tjelesne aktivnosti i zdravog načina života.

U ovom teškom trenutku, sjećamo se Anđelka kao iznimne osobe koja je svojim primjerom inspirirala mnoge. Neka počiva u miru, a njegova životna priča neka ostane trajna inspiracija za sve nas.

Izražavamo iskrenu sućut njegovoj obitelji, prijateljima i zajednici koja ga je poznavala”, stoji u objavi Hrvačkog kluba Podravka.

Pogreb je u četvrtak, 7. prosinca u 13 sati na Gradskom groblju ‘Pri Svetom Duhu’ u Koprivnici.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti