Subota, 28. svibnja 2022.

Ne propustite dane humusa u koprivničkom Smuteku

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent i kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a kulinarski tim Smuteka iznenadit će vas kreacijama i novim okusima

Preporučujemo

Od petka, 13. svibnja, pa sve do subote, 21. svibnja, od 7 do 14 sati pozivamo sve zaljubljenike veganskih jela da posjete Smutek na koprivničkoj tržnici.

Povodom Svjetskog dana humusa očekuje vas posebna ponuda uz atraktivne cijene.

Simfonija primamljivih mirisa i okusa vrhunskih i domaćih jela, opuštajući ambijent i kvalitetna usluga pružit će vam pravi gurmanski doživljaj, a kulinarski tim Smuteka iznenadit će vas kreacijama i novim okusima.

U posebnoj ponudi po vrlo atraktivnim cijenama nude vam sendvič s humusom, a 13. svibnja na Svjetski dan humusa uz svaki kupljeni sendvič s humusom na poklon ćete dobiti 100 g humus namaza Sana delikatese.

Sana humus, namaz od slanutka i sezama koji je glavni sastojak u Smutekovom sendviču vrhunsko je gastronomsko iskustvo. Izuzetnog je okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi.

Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istoka visoke je nutritivne vrijednosti pa s pravom nosi titulu najboljeg i najzdravijeg namaza na svijetu. Optimalnog je omjera bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća, a bogat je željezom, kalcijem i vitaminima B skupine. Sana humus ugodnog je blagog okusa i iznimne mazivosti, a osim kao namaz za sendviče odličan je i kao dodatak jelima ili dip uz povrće.

Smutek – domaći kutek radi uobičajenim radnim vremenom:

petak – ponedjeljak: 7 – 14 sati

subota: 8 – 13 sati

Nedjeljom i blagdanima ne radi

- Advertisement -

Najnovije objave