Nedjelja, 28. svibnja 2023.

Ne propustite šetnju ‘Od kletice do kletice’ i dobar provod uz vinsku kapljicu

Vrata svojih kleti ponovno će otvoriti vinari hobisti, članovi udruge vinogradara i vinara Soviljnjak Rasinja

U organizaciji udruge vinogradara i vinara Soviljnjak i Turističke zajednice grada Koprivnice u nedjelju, 11. lipnja, će se održati eno-gastronomska šetnja pod nazivom ‘Od kletice do kletice’.

“Vrata svojih kleti ponovno će otvoriti vinari hobisti, članovi udruge vinogradara i vinara Soviljnjak Rasinja. Kvalitetna podravska vina poslužena uz domaće specijalitete u opuštajućoj goričkoj atmosferi koju oplemenjuju kajkavske popevke, stihovi i dosjetke vezane uz vinske svetkovine, karakteristike su još jedne eno-gastro šetnje, a koja će još jednom poslužiti i kao uvertira u projekt vinske ceste PodraVina”, poručili su organizatori.

Prijevoz autobusom bit će organiziran od Koprivnice i povratno, a okupljanje će biti kod društvenog doma Rasinja u jutarnjim satima.

Za dobru atmosferu bit će zadužen tamburaški sastav ‘U prolazu’.

Cijena kotizacije je 20 eura, a rezervaciju možete izvršiti uplatom na žiro račun udruge vinara Soviljnjak Rasinja – HR62 2386002 1100511005 te obavezno pozivom na broj 098/388-058.

Ugrabite svoje mjesto na ovoj vinskoj turi.

Podsjetimo, nedavno je u vinskoj turi Vinica – Močile uživalo više od 120 sudionika, a uz kajkavske popevke i tamburaše, uživalo se u kvalitetnom vinu i podravskim delicijama.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti