Utorak, 5. srpnja 2022.

Ne propustite urnebesnu predstavu ‘Potpuni stranci’ uoči Picokijade

Ludilište Luda kuća otkupila je prava na ovaj nagrađivani scenarij i napravila predstavu u režiji Renea Bitorajca i sjajne glumačke ekipe

Preporučujemo

Gradska knjižnica Đurđevac i Turistička zajednica grada Đurđevca pozivaju vas na kazališnu predstavu “Potpuni stranci” koja će se održati uoči Picokijade, 23. lipnja (četvrtak), u 20.30 sati na pozornici ispred utvrde Stari grad Đurđevac (u slučaju kiše Dom kulture Đurđevac).

Ulaznice po cijeni od 30 kuna možete kupiti u Restoranu i pivnici Stari grad Đurđevac.

Predstava Potpuni stranci nastala je prema najgledanijem talijanskom filmu 2016. godine “Perfetti sconosciuti” redatelja Paola Genovesea. Film je to koji je 2019. ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda kao film s najvećim brojem “remakeova” u povijesti kinematografije, njih čak 18.

Ludilište Luda kuća otkupila je prava na ovaj nagrađivani scenarij i napravila predstavu u režiji Renea Bitorajca i sjajne glumačke ekipe.

O predstavi:

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od para kako bi uz jelo, piće i druženje popratili rijetku pomrčinu mjeseca. U toku večeri odluče igrati neobičnu igru, staviti mobitele na stol, sve svoje pozive stavljati na zvučnik, a poruke i e-mailove čitati naglas te ih tako podijeliti s ostalima. Je li to bila pametna ideja? Samo ćemo vam reći, draga publiko, ne pokušavajte ovo u svojim domovima. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna, a svako prepoznavanje sebe u sličnim situacijama je neizbježno.

Igraju: Judita Franković Brdar, Ivan Đuričić, René Bitorajac, Barbara Rocco/Petra Dugandžić, Amanda Prenkaj, Damir Poljičak, Mladen Kovačić.

Režija i adaptacija teksta: René Bitorajac.

- Advertisement -

Najnovije objave