Utorak, 5. srpnja 2022.

SMRT MATEJA PERIŠA Srpsko tužiteljstvo: u tijelu mu je pronađena droga i alkohol

Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjave osoba koje su prije nestanka bile u njegovom društvu, uz izvršene provjere i nalaz obdukcije ne ukazuju da je smrt povezana s bilo kojim vidom nasilja...

Preporučujemo

Tužiteljstvo u Beogradu priopćilo je u utorak da smrt Mateja Periša nije bila posljedica kaznenog djela, uzevši u obzir sve okolnosti njegovog nestanka u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine do pronalaska njegovog tijela sredinom svibnja u Dunavu kod Ade Huje, pišu 24sata.

– Okolnosti koje su prethodile nestanku Mateja Periša, izjave osoba koje su prije nestanka bile u njegovom društvu, uz izvršene provjere i nalaz obdukcije ne ukazuju da je smrt povezana s bilo kojim vidom nasilja – priopćili su te dodali kako na tijelu nema ozljeda glave, vrata, trupa ni udova, prenosi Kurir.

Poznati su i rezultati toksikoloških nalaza koji su pokazali prisustvo toksičnih koncentracija amfetamina u krvi i organima uz prisustvo etil alkohola.

– U uzorku kose je identificiran kokain i benzoilekgonin u tragovima. Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka doktora specijalista sudske medicine – priopćeno je.

- Advertisement -

Najnovije objave