Utorak, 5. srpnja 2022.

DRŽI SE! Nogometni trener i motociklist Dražen Kemenović Kemo bit će operiran u četvrtak

Kao što smo već izvijestili, na nedjeljnoj moto utrci Velike nagrade Križevaca stradao je Dražen Kemenović Kemo, poznati križevački motociklist i nogometni trener. Pritom je pretrpio potres mozga, prijelom zdjelice i ruke

Preporučujemo

Kao što smo već izvijestili, na nedjeljnoj moto utrci Velike nagrade Križevaca stradao je Dražen Kemenović Kemo, poznati križevački motociklist i nogometni trener. Pritom je pretrpio potres mozga, prijelom zdjelice i ruke.

Kemenović je nakon pada vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u koprivničku bolnicu.

”Nadamo se da će sve biti u redu. Kemo, uz tebe smo, drži se!”, poručio je Nogometni klub Radnik Križevci na svojoj Facebook stranici.

Danas su se ponovno oglasili s porukom podrške i novim informacijama.

Naš Kemo bit će operiran u četvrtak. To su najnovije i najprovjerenije informacije. Iz koprivničke bolnice upućuju molbe da ostali ne zovu jer do informacija ne mogu doći, već će se pravovremene informacije podijeliti s obitelji. U ovom trenutku najbitnije je da je naš Kemo stabilno. Također, NK Radnik Križevci u potpunosti je na raspolaganju Keminoj obitelji u ovim teškim trenucima, ali svi znamo da je on veliki borac, a to je pokazao nebrojeno puta, pogotovo kad je bilo najteže. Drži se, Kemo!”.

- Advertisement -

Najnovije objave