Ponedjeljak, 11. prosinca 2023.

Nekoliko nogometaša Podravca iz Virja pozitivno na koronavirus

Shodno tome utakmica protiv Varteksa koja se trebala igrati ovu subotu je odgođena. Našim igračima želimo brz oporavak, objavili su Virovci na svojoj službenoj klupskoj Facebook stranici

- Advertisement -

Loše vijesti stižu i iz hrvatskog nogometnog trećeligaša Podravca iz Virja.

“Testiranje na COVID-19 pokazalo je pozitivne rezultate određenog broja naših igrača te je nekoliko igrača u samoizolaciji. Shodno tome utakmica protiv Varteksa koja se trebala igrati ovu subotu je odgođena. Našim igračima želimo brz oporavak”, objavili su Virovci na svojoj službenoj klupskoj Facebook stranici.

Tim povodom oglasili su se i iz varaždinskog Varteksa.

- Advertisement -

“Nažalost, i ovaj vikend seniori neće biti u akciji. Utakmica protiv Podravca u Virju odgođena je temeljem Odluke IO HNS-a i Komisije za natjecanje jer je više od šestorice  igrača NK Podravca određena samoizolacija.

Utakmica 12. kola Treće HNL Sjever će se odigrati u prvom slobodnom terminu nakon isteka samoizolacije igrača seniora Podravca.

Varteks bi prvi put nakon ove stanke na teren trebao izaći, ako se situacija do onda ne promijeni, u srijedu, 11. studenog, na domaćem terenu protiv Poleta”, istaknuli su iz Varteksa na svojoj Facebook stranici.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti