Petak, 29. rujna 2023.

VIDEO Grad Koprivnica slavi 664. rođendan, a portal Klikaj.hr svoj četvrti: evo što nam je poručio gradonačelnik Jakšić

Cijela redakcija portala Klikaj.hr zahvaljuje se gradonačelniku na lijepim riječima i želimo sretan 664. rođendan našoj predivnoj Koprivnici, celog sveta prestolnici, i svima puno uspjeha u radu

- Advertisement -

Grad Koprivnica u srijedu, 4. studenoga, slavi svoj 664. rođendan, a naš i vaš portal Klikaj.hr zapalio je danas svoju četvrtu svjećicu na rođendanskoj torti.

Tim povodom gradonačelnik Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić uputio je nekoliko prigodnih riječi.

“Drage moji Koprivničanke i Koprivničanci, bez obzira na zdravstvenu pandemiju koja je oko nas, mislim da imamo puno toga s čime se možemo ponositi u našem gradu, ali i puno toga što nas može puniti optimizmom za jedan novi budući razvoj našeg grada, naše Koprivnice. I neka vam je svima sretan 664. rođendan naše stare dame, naše Koprivnice. I ono, drugo, ne manje važno, iako je manje godina, svima onima koji rade i razvijaju stranicu Klikaj.hr, svima onima koji prate Klikaj, želim sretan četvrti rođendan”, istaknuo je Jakšić.

- Advertisement -

Cijela redakcija portala Klikaj.hr zahvaljuje se gradonačelniku na lijepim riječima i želimo sretan 664. rođendan našoj predivnoj Koprivnici, celog sveta prestolnici, i svima puno uspjeha u radu.

Video rođendanske čestitke gradonačelnika Mišela Jakšića možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti