Subota, 20. srpnja 2024.

Nemčići šetali i vježbali na Cerinama u povodu Međunarodnog dana tjelesne aktivnosti

Osnovni cilj ove aktivnosti bio je podizanje svijesti o važnosti i koristima redovite tjelesne aktivnosti pri očuvanju i unaprjeđenju zdravlja. Također, ovo je izvrstan način povezivanja pojedinaca, zajednica i naroda u promicanju zdravlja i dobrobiti zdravih stilova života

- Oglas -

Učenici 3.c razreda Osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski s učiteljicom Đurđicom Pošta te djelatnicima Komunalca i Gradskih bazena Cerine obilježili su u srijedu Međunarodni dan tjelesne aktivnosti.

Šetnjom uz potok Koprivnica učenici su stigli do Gradskih bazena Cerine gdje ih je dočekala trenerica Sportskog centra Cerine Duška Salaj s kojom su razgibali svoje tijelo te napravili niz raznolikih funkcionalnih vježbi za stabilnost, mobilnost i fleksibilnost.

Nakon vježbanja, dočekao ih je zdravi vitaminski smoothie koji je za njih osigurao Smutek domaći kutek.

- Oglas -

Osnovni cilj ove aktivnosti bio je podizanje svijesti o važnosti i koristima redovite tjelesne aktivnosti pri očuvanju i unaprjeđenju zdravlja. Također, ovo je izvrstan način povezivanja pojedinaca, zajednica i naroda u promicanju zdravlja i dobrobiti zdravih stilova života.

Redovita tjelesna aktivnost u djece i mladih iznimno je važna za njihov rast i razvoj, a usvojena navika redovite tjelesne aktivnosti ostaje i u odrasloj dobi.

Sportski centar Cerine i Gradski bazeni Cerine svojim programima svakodnevno nude tjelesne aktivnosti u svrhu očuvanja i poboljšanja zdravlja, prevencije niza kroničnih bolesti te povećanja kvalitete života čovjeka, podsjetili su iz koprivničkog Komunalca.

Cijelu fotogaleriju možete pogledati OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti