Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Nogometni klub Graničar iz Đurđevca krenuo u pripreme s novim trenerom koji će biti i šef Škole

U Đurđevcu žele nastaviti s kvalitetnim radom, kako u Školi nogometa koja okuplja brojne mlade igrače, tako i u seniorskoj momčadi

- Oglas -

Danas, u srijedu, započele su pripreme nogometaša Graničara iz Đurđevca za novu prvenstvenu sezonu.

Kako sad stvari stoje, Picoki će se natjecati u Prvoj koprivničko-križevačkoj županijskoj nogometnoj ligi, nakon što su spletom okolnosti izgubili status četvrtoligaša.

NK Graničar Đurđevac
Novi trener Zvonko Lipovac (u sredini) // Foto: NK Graničar Đurđevac

No, u Đurđevcu nemaju namjeru očajavati, već žele nastaviti s kvalitetnim radom, kako u Školi nogometa koja okuplja brojne mlade igrače, tako i u seniorskoj momčadi.

- Oglas -

Nogometaše Graničara u novu će sezonu povesti i novi trener. Njegovo je ime Zvonko Lipovac, a vodit će i prvu momčad, ali i mlade selekcije, odnosno bit će voditelj Škole nogometa.

NK Graničar Đurđevac
Foto: NK Graničar Đurđevac

Lipovac (57) je u igračkoj karijeri nastupao za Borac iz Banja Luke, zagrebački Dinamo, Segestu, Hrvatski dragovoljac, Inker Zaprešić i Posavinu, a potom se posvetio trenerskom poslu.

U Đurđevcu će pod svojom kontrolom imati rad u cijelom klubu. Uvjeti za rad su odlični, velik je broj djece u Školi nogometa, a odgovorni u đurđevačkom klubu vjeruju kako će pod Lipovčevim vodstvom klub napraviti daljnje kvalitativne iskorake.

NK Graničar Đurđevac
Foto: NK Graničar Đurđevac
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti