Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

Veznjak Nikola Jambor iz Portugala se vratio u Slaven Belupo

Od odlaska iz Slavena, u kojem je upisao do tada 36 ligaških i četiri Kup nastupa, u lipnju 2016. godine, veznjak visok 190 cm branio je boje belgijskog Lokerena, Osijeka te portugalskih Rio Avea i Moreirensea

- Oglas -

Nikola Jambor se vratio u svoj Slaven Belupo i u svoju Koprivnicu! Veznjak rođen 25. rujna 1995. godine potpisao je dvogodišnji ugovor, a stigao je kao slobodan igrač.

Od odlaska iz Slavena, u kojem je upisao do tada 36 ligaških i četiri Kup nastupa, u lipnju 2016. godine, veznjak visok 190 cm branio je boje belgijskog Lokerena, Osijeka te portugalskih Rio Avea i Moreirensea. Jambor može pokriti sve pozicije u veznom redu.

– S jedne strane, osjećaj je pomalo neočekivan jer nisam mislio da ću se tako brzo vratiti u Slaven, no što ozljede, a što manjak minutaže kumovali su tome da sam nakon šest godina ponovno tu. S druge strane, naravno da je lijep osjećaj jer je uvijek lijepo biti kod kuće i viđati se s poznatim licima. Nadam se da ću se čim prije prilagoditi i što prije krenuti s utakmicama. Iza mene je četiri tjedna priprema u Portugalu, imam i četiri pripremne utakmice u kojima sam igrao po 45 minuta tako da sam OK što se tiče trenažnog procesa. Naravno da mi nedostaje natjecateljskog ritma, no vjerujem da ću ga brzo uloviti – rekao je Jambor za klupsku stranicu.

- Oglas -
Nikola Jambor u dresu Moreirensea // Foto: Moreirense FC

Od sebe i momčadi ima jasna očekivanja.

– Očekujem od sebe ponovno dokazivanje. Istina, nešto drugačije nego prije šest godina, ali dokazivanje na koje sam spreman. Želim dokazati i sebi i drugima da vrijedim kao igrač i mislim da imam još dovoljno vremena da napravim još jedan iskorak u karijeri. Što se tiče momčadi, iskreno me baš motiviralo što su prije sezone svi vidjeli Slaven Belupo kao glavnog kandidata za ispadanje. Ja se s tim apsolutno ne slažem. Imamo dobru ekipu, odličnog trenera i očekujem, ako ništa drugo da napravimo bolji rezultat i osvojimo više bodova nego što smo osvojili prošle sezone – zaključio je novi/stari veznjak Slavena Belupa.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti