Utorak, 9. kolovoza 2022.

Tehničar iz Cvetkovca predstavio pojačanja i krenuo s pripremama

Pobijede li u Cvetkovcu Mladost iz Petrinje 31. kolovoza, u rujnu mogu očekivati susret s nekim od najvećih hrvatskih klubova, poput Dinama i Hajduka

Preporučujemo

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca u prošloj sezoni ostvarili su povijesni uspjeh osvajanjem dvostruke krune.

Momčad trenera Romana Sovića bila je prvak Četvrte nogometne lige ‘Bjelovar-Koprivnica-Virovitica’ te je osvojila Županijski kup pobjedom protiv Radnika Križevci u velikom finalu.

Cvetkovčani su ovih dana započeli s pripremama za novu sezonu, u kojoj su ciljevi također visoki. K tome ih čeka natjecanje na tri fronta, jer sudjeluju i u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa.

Pobijede li u Cvetkovcu Mladost iz Petrinje 31. kolovoza, u rujnu mogu očekivati susret s nekim od najvećih hrvatskih klubova, poput Dinama i Hajduka.

Tehničar je na svojoj Facebook stranici ovih dana predstavio i nove igrače. Evo kako to izgleda:

Hrvoje Bači

Dobili smo veliko pojačanje u napadu, igrača koji svojom pojavom i majstorijama žali i pali na terenu, pravi doktor nogometa koji je spremniji nego ikad. U karijeri je nosio dresove NK Sloge iz Koprivničkog Ivanca, NK Slaven Belupa, NK Bratstva iz Kunovca, NK Tomislava iz Drnja, NK Panonije iz Peteranca, NK Borca iz Imbriovca i NK Lipe iz Hlebina.

– Puno puta sam bio na pragu dolaska u Tehničar, a evo sad se to konačno i ostvarilo. Izuzetno sam motiviran da se dokažem u novom okruženju, svi su ovdje fantastični momci i nogometaši, vjerujem da u ovoj sezoni možemo napraviti puno toga, imamo odličnu ekipu i uz kvalitetne pripreme možemo puno postići. Jako sam sretan što sam došao u Tehničar – rekao je Hrvoje.

Hrvoje Bači
Hrvoje Bači // Foto: Facebook NK Tehničar Cvetkovec

Ivan Vrkić

Rođeni golgeter dugo je bio želja Tehničara, a sada će nakon NK Graničara iz Đurđevca, NK Mladost-Molvi, NK Kalinovca, NK Podravca iz Virja, NK Hrvatskog dragovoljca, NK Borca iz Imbriovca, NK Šparta-Elektre, NK Ponikve, NK Koprivnice i NK Graničara iz Kotoribe, nositi i dres našeg kluba.

Ivana ne treba puno predstavljati, riječ je o napadaču koji drži rekord za najviše postignutih pogodaka u jednoj sezoni Prve ŽNL (42).

– Velika mi je čast što sam došao u Tehničar, svi znaju o kakvom je klubu riječ i svakom nogometašu iz našeg kraja želja je igrati ovdje. Nadam se da ću svojim iskustvom doprinijeti ekipi i pokazati se u što boljem svijetlu navijačima Tehničara – rekao je Ivan.

Ivan Vrkić
Ivan Vrkić // Foto: Facebook NK Tehničar Cvetkovec

Valentino Belovari

Nakon što je u Tehničaru proveo pet sezona, Valentino se nakon kraćeg igranja za NK Podravinu iz Ludbrega ponovno vraća na Stari breg.

– Mogu reći da sam se jako veselio povratku u Tehničar gdje sam doživio neke od najljepših trenutaka u karijeri, a nadam se da će ih u narednom periodu biti još. Ekipa je odlična, dobro popunjena na svakoj poziciji i jedva čekam da svi skupa krenemo u sezonu – rekao je Valentino.

Valentino Belovari
Valentino Belovari // Foto: Facebook NK Tehničar Cvetkovec

Luka Harambaša

Naš novi igrač je i Luka Harambaša koji nam dolazi iz redova NK Koprivnice! Luka je odličan vezni igrač koji je u svojoj karijeri igrao za NK Osvit iz Đelekovca, NK Tehniku, NK Graničar iz Kotoribe te NK Koprivnicu.

– Izuzetno sam sretan što sam stigao na Stari breg, veselim se što ću igrati u ovoj momčadi koja je prošle sezone pokazala da je spreman na velike stvari. Vjerujem da nas čeka odlična sezona i da ćemo se svi skupa boriti za nove trofeje u klupskim vitrinama – rekao je Luka.

Luka Harambaša
Luka Harambaša // Foto: Facebook NK Tehničar Cvetkovec

Jura Ovnić

Jura je izuzetno potentan igrač koji je prošao Školu nogometa Slaven Belupa, a u minuloj sezoni Druge ŽNL bio je najbolji strijelac prvenstva i ponajbolji igrač Omladinca. Drago nam je da je pored brojnih ponuda izabrao doći baš kod nas!

– Za mene je dolazak u Tehničar velika stvar i siguran sam da je ovo veliki korak za moju karijeru. Momci su me odmah na prvom treningu odlično prihvatili, vidi se da je riječ o klasnim igračima i pravoj klapi. Želim odraditi pripreme na visokom nivou i pokazati da zaslužujem biti u svlačionici Tehničara – rekao je Jura.

Jura Ovnić
Jura Ovnić // Foto: Facebook NK Tehničar Cvetkovec

Prijateljske utakmice u sklopu priprema za natjecateljsku sezonu 2022./23.:

Subota (30.7.) – turnir u Legradu
Petak (5.8.) – turnir u Legradu
Petak/subota (9./10.8.) – NK Zadrugar Hrastovsko (u gostima)
Petak (12.8.) – NK Bednja Beletinec (Cvetkovec)
Utorak (16.8 ) – NK Bratstvo Savska Ves (Cvetkovec)
Subota (20.8.) – NK Bistra Donja Bistra (Cvetkovec)

- Advertisement -

Najnovije objave