Petak, 22. listopada 2021.

Nova poduzetnička investicija poznatog koprivničkog obrtnika Darka Frankola

Otvorio je trgovinu obuće kojom je dodatno proširio svoj asortiman usluga proizvodnje i popravka obuće i izrade kožne galanterije

Preporučujemo

Poznati obrtnik i predsjednik Udruženja obrtnika Grada Koprivnice Darko Frankol u ponedjeljak je u Koprivnici otvorio trgovinu obuće kojom je dodatno proširio svoj asortiman usluga proizvodnje i popravka obuće i izrade kožne galanterije.

U sklopu nove trgovine će uz proizvode iz vlastite radionice, kupcima ponuditi i obuću renomiranog slovenskog proizvođača koji je već godinama prisutan na hrvatskom tržištu.

Slovenski je brand Alpina donedavno imao i prodavaonicu u prostoru na Trgu bana Josipa Jelačića koji je nakon zatvaranja i pregovora preuzeo upravo Frankol.

Novu poduzetničku investiciju svojim su prisustvom podržali i župan Darko Koren sa zamjenikom župana Ratimirom Ljubićem, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić sa zamjenicom Ksenijom Ostriž te brojni drugi gosti koji su došli na otvorenje trgovine.

Jasmina Markota, tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica uvodno je čestitala Frankolu na otvorenju, a potom su se prigodnim riječima i čestitkama prisutnima obratili gradonačelnik Jakšić i župan Koren.

Gradonačelnik je zahvalio Frankolu na dugogodišnjem prisustvu u svijetu koprivničkog obrtništva te poželio mnogo uspjeha, a župan Koren je naglasio kako i u kriznim vremenima treba vjerovati u uspjeh.

“Vašim radom i kvalitetom koji su nadaleko poznati te nagradama i priznanjima koja ste dobili, stvorili ste prepoznatljivo ime, ne samo u svijetu obrtnika, već i u svijetu zadovoljnih kupaca. Vjerujem da ćete taj osobni pečat unijeti u novi segment poslovanja koje je nadogradnja vašeg dugogodišnjeg visokog standarda i predanog rada. Želim vam puno uspjeha u radu“, kazao je uz čestitku župan Koren.

Mala svečanost otvorenja
Mala svečanost otvorenja trgovine obućom // Foto: Grad Koprivnica

Najnovije objave