Srijeda, 19. lipnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Popularna koprivnička manifestacija započinje koncertom grupe Vatra

Tradicionalno Ljeto na Zrinskom obilježit će nastupi i brojnih drugih glazbenika i bendova. U Koprivnici će tako nastupiti Silente, Tragovi, Klapa Cambi, Crvena jabuka, Tamburaški sastav Mjesečina, Re-Beats, Gungula, Ivan Grobenski, Laura Mjeda, Filip Rudan, Saša Lozar, Matija Cek & The Funkensteins i ERIC

- Oglas -

U središnjem koprivničkom parku u ponedjeljak je javnosti predstavljen program manifestacije Ljeto na Zrinskom.

Manifestacija će započeti u četvrtak, 15. srpnja, Ljetnim kinom na otvorenom, dok će u petak, 16. srpnja, na koprivničkoj ljetnoj pozornici nastupiti grupa Vatra.

Završni koncert planiran je za 20. kolovoza, i to Marka Tolje.

- Oglas -

Tradicionalno Ljeto na Zrinskom obilježit će nastupi i brojnih drugih glazbenika i bendova. U Koprivnici će tako nastupiti Silente, Tragovi, Klapa Cambi, Crvena jabuka, Tamburaški sastav Mjesečina, Re-Beats, Gungula, Ivan Grobenski, Laura Mjeda, Filip Rudan, Saša Lozar, Matija Cek & The Funkensteins i ERIC.

– Drago nam je da su korona mjere i uvjeti popustili i da možemo nastaviti s tradicijom koja se pokazala u našem gradu kao jako lijepa i prihvaćena od građana i gostiju. Ove godine imamo jedna od najobuhvatnijih programa, dali smo si truda da organiziramo nešto za svakoga – kazao je gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, zahvalivši svim sponzorima na lijepoj suradnji koja je ostvarena i pozvao sve da dođu na ovu ljetnu manifestaciju.

U organizaciji manifestacije sudjeluje i Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica koje će se pobrinuti za prigodno uređenje grada.

– I ove su godine utorak i četvrtak rezervirani za Ljetno kino pod zvijezdama pod pokroviteljstvom Podravke. Srijeda je dan za sport, rekreaciju i dječje zezancije, a imamo i zonu za opuštanje i odmaranje. Svatko od nas moći će uzeti knjigu iz knjigokantice koju će puniti naša knjižnica, leći na naše ležaljke i upotpuniti si vrijeme – kazala je Nataša Tetec, predsjednica uprave Komunalca.

Iz Komunalca su također istaknuli kako će ove godine i gradski park biti prigodno ukrašen i to paljenjem 4500 led lampica.

- Oglas -

Uz razne tematske sadržaje organiziran je i program vezan uz zdravu prehranu pa će tako radionicu o zdravoj prehrani za djecu u subotu, 17. srpnja, u Smuteku održati Željka Klemenčić.

Ove godine glavni pokrovitelj Ljetnog kina pod zvijezdama je Podravka.

– Jako se veselimo provođenju aktivnosti. Napokon se možemo družiti i veseliti uz određene mjere. Podravka, kao i svake godine, sudjeluje u aktivnostima Ljeta na Zrinskom. Naše će maskotice nagrađivati naše ljubitelje kina pod vedrim nebom sa slatko-slanim poklonima iz asortimana Kviki i Lino Lada – rekla je Vesna Višnić ispred Podravke.

Tradicionalno se u manifestaciju uključio i Carlsberg.

– Drago mi je da ova suradnja između Carlsberga i Grada Koprivnice traje već godinama i nastavlja se i ove godine. Možda nitko nije toliko kao mi u pivovari jedva čekao da se smiri ova situacija s koronavirusom – rekla je Tatjana Petričušić ispred Carlsberga.

Ove godine uz dan za igru, najmlađim Koprivničancima na raspolaganju će biti i kazališne predstave na otvorenom. Pokrovitelj predstava je Vemo trade, dok će se pod pokroviteljstvom Hartmanna održati Bajkaonice za najmlađe.

Detalje programa i najnovije vijesti vezane uz Ljeto na Zrinskom možete pratiti OVDJE.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti