Ponedjeljak, 25. listopada 2021.

Đurđevački Graničar s novom upravom i velikim optimizmom kreće u nove sezone

Za predsjednika uprave jednoglasno je izabran Dario Pecikozić. Za članove uprave, pak, izabrani su dosadašnji predsjednik Ivan Radman te Vedran Ćurić, Marko Lovrak, Tea Zobunđija, Zdenko Juričan i Davor Horvat

Preporučujemo

U jednom od najvećih nogometnih klubova ove regije, đurđevačkom Graničaru, zapuhali su osvježavajući vjetrovi noseći novu snagu i optimizam.

Nakon ostavke kompletne uprave, u nedjelju, 11. srpnja, održana je izvanredna izborna skupština kluba te je izabrano novo vodstvo.

Za predsjednika uprave jednoglasno je izabran Dario Pecikozić. Za članove uprave, pak, izabrani su dosadašnji predsjednik Ivan Radman te Vedran Ćurić, Marko Lovrak, Tea Zobunđija, Zdenko Juričan i Davor Horvat.

Đurđevački nogometni klub, koji u sedam selekcija okuplja više od 250 nogometaša, iziskuje ogroman rad i vrhunsku organizaciju, koje se sportski entuzijasti okupljeni oko Darija Pecikozića ne boje, već smatraju izazovom.

Ovaj mladi đurđevački poduzetnik i dugogodišnji vratar Graničara s reprezentativnim iskustvom siguran je u uspjeh.

Uz njega, u upravi su i igračke legende kluba Marko Lovrak i Vedran Ćurić, koji poznaju problematiku i sustav natjecanja te će uz ostale zasigurno posložiti redove đurđevačkog kluba.

– Osnovni zadatak ove uprave je hitno posložiti ekipu za natjecanje u Četvrtoj nogometnoj ligi, a kroz godine osigurati kvalitetan rang natjecanja za mlade igrače koji će zaigrati u seniorskoj momčadi. Ispadanje iz Treće HNL Sjever nismo i ne treba doživljavati kao tragediju. Graničar će i u buduće imati igračku bazu od domaćih mladih nogometaša – istaknuo je novi predsjednik Picoka Dario Pecikozić na početku svojeg zahtjevnog mandata.

Važno je naglasiti da će i ova nova uprava imati snažnu potporu u svojem radu i od gradskih vlasti.

Najnovije objave