Petak, 19. srpnja 2024.

Novi detalji stravičnog ubojstva: sin nožem usmrtio oca, uhićen je krvav na ulici i zadržan na liječenju

Riječ o napadu koji je izvela osoba s psihičkim problemima. Naime, 26-godišnjak koji je ubio svog oca boluje od shizofrenije

- Oglas -

Kao što smo već izvijestili, u subotu prijepodne dogodilo se stravično ubojstvo na zagrebačkom Črnomercu. Policijska uprava zagrebačka jutros je iznijela nove detalje ovog zločina.

Naime, oko 10.50 sati u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće 26-godišnjak je usmrtio 51-godišnjeg oca. Nožem mu je zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

Ubojica se pješice dao u bijeg, ali su ga nedaleko mjesta događaja policajci svladali i uhitili i stavili pod svoj nadzor.

- Oglas -

Kako je 26-godišnjak imao porezotine na ruci prevezen je u Klinički bolnički centar Sestre milosrdnice gdje mu je sanirana ozljeda.

S obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi.

Na mjestu događaja policajci su obavili očevid.

Kriminalističko istraživanje će se nastaviti nakon otpuštanja 26-godišnjaka iz zdravstvene ustanove. Nakon toga će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Reporter Nove TV sinoć je u Dnevniku rekao da je riječ o napadu koji je izvela osoba s psihičkim problemima. Naime, 26-godišnjak koji je ubio svog oca, kako se doznaje, boluje od shizofrenije.

- Oglas -

“Proteklih nekoliko tjedana stanje mu se pogoršavalo, a 48 sati ranije sudjelovao je u incidentu u jednom kafiću nakon kojeg je bio priveden u policiju. Bila je tamo i hitna pomoć koja ga je pregledala zbog eventualnih ozljeda u toj tučnjavi. Međutim, tada se njegovo psihičko stanje nije razmatralo, a ono je očito bilo takvo da je 48 sati nakon toga počinio stravičan zločin i nožem usmrtio svog oca”, rečeno je u Dnevniku.

NOVO

Sin koji je nožem usmrtio svog oca završio u pritvoru, prijeti mu najmanje 10 godina zatvora

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti