Petak, 3. veljače 2023.

Novi veliki korak u procesu obnove društvenog doma u Kunovcu

Općina Koprivnički Ivanec je s DVD-om Kunovec riješila sve probleme oko imovinsko-pravnih odnosa vezano za društveni dom u Kunovcu

Preporučujemo

Načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj potpisao je ugovor za izradu projektno-tehničke dokumentacije za uređenje društvenog doma u Kunovcu s uređenjem okoliša.

Izrađivač projektno-tehničke dokumentacije koja obuhvaća izradu idejnog projekta, glavnog projekta, izvedbenog projekta te ishođenje građevinske dozvole je koprivnička tvrtka Petgrad. Vrijednost izrade iste iznosi 32.351,18 eura s PDV-om.

“Prije godinu dana smo objavili kako smo s DVD-om Kunovec uspješno riješili sve probleme oko imovinsko-pravnih odnosa vezano za društveni dom u Kunovcu te kako je Općina Koprivnički Ivanec postala vlasnik društvenog doma u cijelosti. To je bio osnovni preduvjet kako bi se sada pristupilo izradi projektno-tehničke dokumentacije i ishođenju građevinske dozvole za obnovu društvenog doma, a naravno i samoj obnovi te uređenju”, istaknuli su iz Općine Koprivnički Ivanec.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti