Nedjelja, 14. travnja 2024.

Novih petero zaraženih u Domu za starije u Koprivnici

U tijeku je daljnja epidemiološka obrada te poduzimanje svih potrebnih mjera u svrhu zaštite zdravlja štićenika i djelatnika Doma za starije i nemoćne u Koprivnici

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je javnost kako je pristigao dio rezultata testiranih uzoraka sa sumnjom na koronavirus izuzet tijekom jučerašnjeg dana u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Potvrđeno je pet pozitivnih slučajeva COVID-19 infekcije, a riječ je o jednom zaposleniku te četiri štićenika Doma.

U tijeku je daljnja epidemiološka obrada te poduzimanje svih potrebnih mjera u svrhu zaštite zdravlja štićenika i djelatnika Doma.

Na području Koprivničko-križevačke županije do sada je ukupno zabilježeno 54 slučajeva oboljenja uzrokovanih koronavirusom, dok je ukupan broj izliječenih porastao na 11 osoba.

- Oglas -

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije ovim putem još jednom apelira na građane da se pridržavaju svih propisanih općih mjera i uputa zaštite te da uz odgovorno ponašanje održavaju socijalnu distancu i brinu o higijeni kako bi situacija sa širenjem bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom i dalje bila pod nadzorom.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti