Nedjelja, 7. kolovoza 2022.

NOVO U KOPRIVNICI Teniski klub HIT nudi jedinstvene i ekskluzivne teniske terene po pristupačnim cijenama

Teniski klub HIT poziva sve aktivne i pasivne ljubitelje tenisa da ih posjete i uvjere se u neizmjernu ljepotu ove lokacije i kvalitetu terena

Preporučujemo

Novoosnovani Teniski klub HIT iz Koprivnice nudi jedinstvene i ekskluzivne teniske terene u najam po pristupačnim cijenama uz mogućnost igranja pod reflektorima.

Igrači imaju pravo korištenja klupskih prostorija, uključujući i prostore za tuširanje.

Teniski tereni su smješteni na adresi Peteranska cesta 110 (pokraj nogometnog igrališta NK Zagorca) te su okruženim predivnim zelenilom.

Teniski klub HIT poziva sve aktivne i pasivne ljubitelje tenisa da ih posjete i uvjere se u neizmjernu ljepotu ove lokacije.

Teniski klub HIT osnovan je s ciljem promicanja zdravog življenja i tenisa kao sporta. Cilj je i razvijanje drugih oblika klupskog društvenog života te jačanje suradnje sa srodnim organizacijama u Hrvatskoj i izvan nje. Ukupnom aktivnošću Teniski klub HIT potiče razumijevanje i usvajanje etičkih vrijednosti kroz bavljenje sportom i popularizaciju tenisa među mlađim generacijama.

Misija teniskog kluba HIT je, osim promicanja kulture sporta, zdravog života i zdravih etičkih vrijednosti, provođenje raznih natjecateljskih programa, od rekreativnih do profesionalnih, koji će doprinijeti nizu socijalnih, psiholoških i tjelesnih benefita koji potiču cijelokupni ljudski razvoj.

Zanimljivost je i da je omogućena online rezervacija termina za članove kluba.

Više informacija može se pronaći na internetskim stranicama Teniskog kluba HIT – OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave