Subota, 2. prosinca 2023.

Obavijest mještanima o nastavku velikih infrastrukturnih radova na području općine Drnje

Načelnik Dombaj istaknuo je da je Općina Drnje ishodila građevinske dozvole za izgradnju staza za cijelu trasu državne ceste u naselju Drnje i Botovo

- Advertisement -

Nakon perioda mirovanja, u ponedjeljak, 16. svibnja, se nastavlja izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici Pemija i Trg kralja Tomislava u Drnju.

Također, počeli su i radovi na izgradnji biciklističko-pješačke staze u Ulici Pemija prema Peterancu.

“Radimo isključivo prema dobivenim uvjetima Hrvatskih cesta jer se radi o njihovom koridoru, zato je trasa staze uz kuće, a ne uz DC41. Isto tako, kroz mjesec dana kod kućnog broja 24 u istoj ulici bit će postavljena kamera za nadzor brzine”, istaknuo je općinski načelnik Petar Dombaj.

- Advertisement -

Načelnik Dombaj istaknuo je da je Općina Drnje ishodila građevinske dozvole za izgradnju staza za cijelu trasu državne ceste u naselju Drnje i Botovo (od slastičarne pa do pizzerije Kavalir) te da se čeka natječaj na koji će se prijaviti ovaj kapitalni projekt.

U postupku je i odabir izvođača za rekonstrukciju vatrogasnog doma u Torčecu, a paralelno se rješava ishođenje lokacijske dozvole za izgradnju biciklističko-pješačke staze u Podravskoj ulici u Torčecu.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti