Ponedjeljak, 15. kolovoza 2022.

Obavijest mještanima o nastavku velikih infrastrukturnih radova na području općine Drnje

Načelnik Dombaj istaknuo je da je Općina Drnje ishodila građevinske dozvole za izgradnju staza za cijelu trasu državne ceste u naselju Drnje i Botovo

Preporučujemo

Nakon perioda mirovanja, u ponedjeljak, 16. svibnja, se nastavlja izgradnja kanalizacijske mreže u Ulici Pemija i Trg kralja Tomislava u Drnju.

Također, počeli su i radovi na izgradnji biciklističko-pješačke staze u Ulici Pemija prema Peterancu.

“Radimo isključivo prema dobivenim uvjetima Hrvatskih cesta jer se radi o njihovom koridoru, zato je trasa staze uz kuće, a ne uz DC41. Isto tako, kroz mjesec dana kod kućnog broja 24 u istoj ulici bit će postavljena kamera za nadzor brzine”, istaknuo je općinski načelnik Petar Dombaj.

Načelnik Dombaj istaknuo je da je Općina Drnje ishodila građevinske dozvole za izgradnju staza za cijelu trasu državne ceste u naselju Drnje i Botovo (od slastičarne pa do pizzerije Kavalir) te da se čeka natječaj na koji će se prijaviti ovaj kapitalni projekt.

U postupku je i odabir izvođača za rekonstrukciju vatrogasnog doma u Torčecu, a paralelno se rješava ishođenje lokacijske dozvole za izgradnju biciklističko-pješačke staze u Podravskoj ulici u Torčecu.

- Advertisement -

Najnovije objave