Petak, 19. travnja 2024.

Obavijest o podjeli uskrsnica na području općine Novigrad Podravski

Svi građani za koje se prema neslužbenim općinskim evidencijama zna da ostvaruju pravo na uskrsnicu, bit će obaviješteni u kojem vremenu je mogu podići.

- Oglas -

Budući da se zbog propisanih preventivnih mjera zaštite od zaraze koronavirusom nije mogla organizirati podjela uskrsnice uoči Uskrsa, obavještavaju se građani općine Novigrad Podravski da će podjela biti u lipnju.

Svim osobama starijim od 60 godina, onima koji nemaju nikakva primanja te onima kojima su stalna mjesečna primanja manja od 2.000,01 kuna, čije je prebivalište na području općine Novigrad Podravski bit će isplaćen zaostali uskrsni dar u iznosu 150 kuna prema sljedećem rasporedu:

  • 05. lipnja u Društvenom domu Borovljani od 10 do 11 sati
  • 05. lipnja u Društvenom domu Vlaislav od 11.15 do 12.15 sati
  • 05. lipnja u Vatrogasnom domu Delovi od 12.15 do 13.15 sati
  • 08., 09. i 10. lipnja u Vatrogasnom domu Novigrad Podravski od 10 do 13 sati

– Kako bi se izbjegle gužve i osigurala propisana fizička distanca te sprovodile ostale mjere zaštite od zaraze koronavirusom, na podjelu uskrsnica u Vatrogasni dom Novigrad Podravski poziva se kontrolirani broj ljudi – istaknuo je općinski načelnik Zdravko Brljek.

- Oglas -

Svi građani za koje se prema neslužbenim općinskim evidencijama zna da ostvaruju pravo na uskrsnicu, bit će pismeno obaviješteni u kojem vremenu je mogu podići.

– Molim sve koji ovo čitate, da o isplati uskrsnice upoznate svoje starije rođake, susjede i prijatelje s područja naše općine, jer je nama možda promaklo da ih obavijestimo – istakao je Brljek.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti