Nedjelja, 10. prosinca 2023.

Objavljen prijedlog liste kandidata za dobivanje stipendije Općine Križ

Stipendiju iz proračuna Općine Križ ne mogu primati učenici i studenti koji istovremeno primaju stipendiju iz nekog drugog izvora

- Advertisement -

Nakon isteka roka za podnošenje zahtjeva za dodjelu stipendija, Povjerenstvo za dodjelu stipendija utvrdilo je prijedlog liste kandidata koji ispunjavaju uvjete za dodjelu stipendija.

Lista je objavljena na internetskoj stranici Općine Križ te na oglasnoj ploči Općine 15. studenog. U roku od osam dana od dana objavljivanja prijedloga liste kandidata za dodjelu stipendija svaki kandidat može podnijeti pisani prigovor na listu načelniku Općine Križ, i to zaključno s 23. studenim.

Pisani prigovor se predaje Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Križ, i to putem pošte na adresu Općina Križ, Trg Sv. Križa 5, Križ, osobnom dostavom na adresu Trg Svetog Križa 5 ili slanjem elektroničkom poštom na: info@opcina-kriz.hr.

- Advertisement -

Općinski načelnik donosi odluku o prigovoru u roku osam dana od dana isteka roka za podnošenje prigovora. Odluka o prigovoru je konačna. Nakon isteka rokova za podnošenje prigovora i odluke o prigovorima, Povjerenstvo za dodjelu stipendija utvrdit će konačnu listu kandidata za dodjelu stipendija koju prosljeđuje Općinskom vijeću Općine Križ koje donosi odluku o dodjeli stipendija. Odluka Općinskog vijeća o dodjeli stipendija je konačna.

Stipendiju iz proračuna Općine Križ ne mogu primati učenici i studenti koji istovremeno primaju stipendiju iz nekog drugog izvora (županijskog, državnog proračuna ili od neke druge institucije ili subjekta), već se moraju odlučiti koju će stipendiju primati što dokazuju pisanom izjavom, priopćili su iz općinske uprave.

Prijedlog liste za stipendije možete pogledati OVDJE.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti