Srijeda, 8. veljače 2023.

Objavljeni prijedlozi rang-lista za dodjelu stipendija Grada Đurđevca

Za dodjelu stipendija predložena su ukupno 102 studenta, a isplata se vrši na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima

Preporučujemo

Objavljeni su prijedlozi rang-lista za dodjelu studentskih stipendija za 2022./2023. akademsku godinu koje se odobravaju svim redovnim studentima na preddiplomskom i diplomskom studiju u Hrvatskoj i koji imaju prebivalište na području Đurđevca te redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu.

Za dodjelu stipendija predložena su ukupno 102 studenta, isplata se vrši na temelju dostavljene potvrde o položenim ispitima i ostvarenim ECTS bodovima, a rang listu možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, studentske stipendije za redovne studente s područja Đurđevca koji studiraju na preddiplomskim i diplomskim studijima u Hrvatskoj odobravaju se u iznosu od 50 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a maksimalno 3000 kuna u akademskoj godini.

Studentske stipendije svim redovnim i izvanrednim studentima koji studiraju na preddiplomskom stručnom studiju računarstva i informatike u Đurđevcu, odobravaju u iznosu od 100 kuna po ostvarenim ECTS bodovima, a najviše do 6000 kuna u akademskoj godini.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti