Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Obrvan uoči finala Kupa: ‘Bolji smo od Lokomotive, ali to trebamo pokazati na terenu’

U borbi za 26. naslov u Kupu Koprivničanke će po 17. puta u finalu igrati s Lokomotivom u petak od 18.30 sati (HRT 2)

- Oglas -

Nije bilo nikakvih problema za Podravku Vegetu u polufinalu Kupa Hrvatske u Poreču. Ekipa Ivice Obrvana slavila je u srijedu protiv Splita 2010 rezultatom 39:16.

U borbi za 26. naslov u Kupu Koprivničanke će po 17. puta u finalu igrati s Lokomotivom u petak od 18.30 sati (HRT 2).

– Izborili smo što smo očekivali. Razlika u kvaliteti je velika. Cure su bile vrlo angažirane i motivirane. Podijelili smo minutažu, bilo je malo straha da se netko ne povrijedi. Ostvarili smo željeno, ušli u finale i očekujem u finalu jednu jako dobru utakmicu. Bio bih jako sretan da završimo sezonu s još jednim trofejem u vitrinama. Ovo u petak će biti puno teža utakmica i pokušavamo to prenijeti na djevojke. One to same znaju, Kup utakmica je jedna, mi smo bolja ekipa, ali to trebamo pokazati na terenu. Želim najmanje ovakav pristup kakav je bio u polufinalu i nadam se da će to biti dovoljno da zabilježimo još jedan trijumf – rekao je Podravkin trener Ivica Obrvan.

- Oglas -
Ivica Obrvan
Trener Ivica Obrvan // Foto: RK Podravka/Romana Mihalec

Lijeva vanjska igračica Podravke Terezija Ćurić postigla je osam pogodaka.

– Čestitke curama iz Splita na Final fouru i borbenosti, a naravno nakon toga čestitke i mojim curama i stožeru na odličnoj utakmici u oba smjera. Lijepo smo vukle u leđa nakon dobrih poteza u obrani skupa s vratarkama. Razigrale smo i zagrijale za finale koje nas čeka u petak. Nadam se da tamo nastavljamo u istom tonu i da nas čeka lijep završetak sezone – rekla je Terezija Ćurić.

Utakmicu je prokomentirala i vratarka Antonia Tucaković.

– Čestitam Splitu na borbi i svojim curama i stožeru na pobjedi. Veselimo se finalu u kojem želimo dati sve od sebe. Dobro smo se pripremale cijelu sezonu pa kako bude – najavila je Tonka.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti