Petak, 12. travnja 2024.

Od sada se možete online učlaniti u koprivničku knjižnicu Fran Galović

Za online učlanjenje potrebno je odabrati odgovarajuću pristupnicu ovisno o odjelu u koji se želite učlaniti te je poslati nakon popune podataka.

Knjižnica i čitaonica Fran Galović Koprivnica omogućuje online učlanjenje novih korisnika.
Za online učlanjenje potrebno je odabrati odgovarajuću pristupnicu ovisno o odjelu u koji se želite učlaniti te je poslati nakon što popunite sve potrebne podatke.
U pristupnici je potrebno potvrditi da ste upoznati s općom uredbom o zaštiti osobnih podataka, pravilnikom o zaštiti osobnih podataka i pravilnikom o pružanju usluga i korištenja knjižnične građe knjižnice i čitaonice Fran Galović.
Podatke o djetetu mlađem od 16 godina popunjava roditelj ili skrbnik.
Članarina je besplatna za sve stanovnike s područja Općine Koprivnica, Općine Drnje, Općine Gola, Općine Molve, Općine Koprivnički Bregi i Općine Koprivnički Ivanec.
Za srednjoškolce, studente i nezaposlene s prebivalištem na području Općina Legrad i za sve učenike i studente s prebivalištem na području Općine Đelekovec, više na poveznici članstvo.
Osim navedenih besplatno članstvo imaju korisnici pomoći za uzdržavanje, djeca i mladi iz obitelji s troje i više djece do kraja srednjoškolskog obrazovanja te osobe s invaliditetom.
Ostali korisnici uplatit će iznos članarine prema važećem cjeniku prilikom prvog dolaska u knjižnicu i preuzimanja članske iskaznice.
Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti