Srijeda, 29. lipnja 2022.

Održana svečana promocija knjige KUD Molve Mateja Ištvana

Svečanost promocije su uveličali ženski pjevački i tamburaški sastav KUD-a Molve pod vodstvom Sanje Kovačić i Mateja Ištvana

Preporučujemo

Proteklog je petka u Domu kulture u Molvama održana svečana promocija knjige KUD Molve (1965.-2020.) Mateja Ištvana.

Na promociji su prigodne govore održali predsjednik Općinskog vijeća Općine Molve Zdravko Tuba, predsjednik KUD-a Molve Petar Kovačić, akademik i recenzent knjige Dragutin Feletar, recenzent knjige magistar Dražen Podravec, urednik knjige Zvonimir Ištvan, viša kustosica koprivničkog muzeja i autorica predgovora knjige Vesna Peršić Kovač te autor knjige Matej Ištvan.

Pjevački sastavk KUD-a Molve
Pjevački sastavk KUD-a Molve // Foto: Općina Molve

Tiskanje knjige financijski su pomogli Općina Molve, KUD Molve te Društvo za povjesnicu i starine Molve. Izdavač knjige je KUD Molve, nakladnik je Općina Molve i njen načelnik Zdravko Ivančan, a sunakladnik i izdavač knjige je KUD Molve i predsjednik KUD-a Petar Kovačić.

Promocija knjige KUD Molve
Promocija knjige KUD Molve // Foto: Općina Molve

Promociju je vodila članica KUD-a Molve Sofija Paša, a njenu svečanost su uveličali ženski pjevački i tamburaški sastav KUD-a Molve pod vodstvom Sanje Kovačić i Mateja Ištvana.

Matej Ištvan
Matej Ištvan // Foto: Općina Molve

Brojnoj publici je nakon promocije podijeljen po jedan besplatni primjerak knjige, kao i onima koji su aktivno sudjelovali na promociji.

- Advertisement -

Najnovije objave