Srijeda, 6. srpnja 2022.

Održano javno savjetovanje o 14 milijuna kuna vrijednom projektu modernizacije javne rasvjete

Pripremu EPC modela sa svim kriterijima i kompletnom dokumentacijom o nabavi, Grad Koprivnica je povjerio Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever

Preporučujemo

U prostoru novog Inkubatora kreativnih industrija, Grad je danas proveo javno savjetovanje sa zainteresiranim ponuditeljima prije provođenja javne nabave za zamjenu javne rasvjete prema EPC modelu na području grada Koprivnice i prigradskih naselja.

Pripremu EPC modela sa svim kriterijima i kompletnom dokumentacijom o nabavi, Grad Koprivnica je povjerio Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever.

– Radi se o zamjeni nešto više od pet tisuća svjetiljki koje će se ovom javnom nabavom zamijeniti s visokoučinkovitom LED rasvjetom. Ovom nabavom nisu obuhvaćene postojeće LED svjetiljke kao niti svjetiljke u Living Labu, budući da iste odgovaraju postojećim, ali i budućim standardima javne rasvjete – istaknuli su iz koprivničke gradske uprave.

U redovnom održavanju javne rasvjete kao i prilikom rekonstrukcije pojedinih ulica i infrastrukture, već je zamijenjen određeni broj natrijevih svjetiljki s novijom LED tehnologijom.

Vrijednost projekta u ovom trenutku procijenjena je na 14 milijuna kuna.

- Advertisement -

Najnovije objave