Subota, 20. travnja 2024.

Općina Molve nastavlja uspješnu suradnju sa samostanom Uznesenja Blažene Djevice Marije

Ove godine je u planu realizacija projekta opremanja hostela u Pastoralnom centru čiji se završetak realizacije očekuje iduće godine

- Oglas -

Nakon provedenih projekata izgradnje i opremanja objekta dnevnog boravka ‘Punina života’ u Molvama te izgradnje objekta Pastoralnog centra, Općina Molve nastavlja poslovnu suradnju sa samostanom Uznesenja Blažene Djevice Marije franjevaca konventualaca Molve.

Općinski načelnik Zdravko Ivančan i župnik Zdravko Tuba potpisali su u utorak ugovor o dodjeli financijskih sredstava za 2024.

Zdravko Tuba i zdravko Ivančan
Foto: Općina Molve

Predviđeno je oko 450.000 eura kojima će Općina, osim redovnog rada, sufinancirati investiciju i provedbu projekta ‘Punina života’ za rashode naknada za plaće, tekućih troškova, prijevoz i slično. Podsjetimo, Općina Molve u ovom projektu sudjeluje kao partner sa samostanom.

- Oglas -

“Ove godine je u planu realizacija projekta opremanja hostela u Pastoralnom centru čiji se završetak realizacije očekuje iduće godine, a u kojem Općina Molve i samostan Molve surađuju s Koprivničko-križevačkom županijom te s Mađarskom”, poručili su iz Općine Molve.

Osim hostela, ovom suradnjom će se uspostaviti i interpretacijski centar u Pastoralnom centru, projekt koji će se sufinancirati iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova tijekom 2025.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti