Subota, 22. lipnja 2024.

Vozačica (19) izgubila nadzor nad vozilom, skrivila sudar pa udarila u stup javne rasvjete i dvorišnu ogradu

- Oglas -

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu oko 22.20 sati u Varaždinu jedna je osoba ozlijeđena.

Djevojka (19) je upravljala osobnim vozilom Ulicom Miroslava Krleže u smjeru Jalkovečke ulice. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Vinka Žganca, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste te uvjetima prometovanja, u izbjegavanju naleta na vozilo koje je ispred njenog skretalo ulijevo na raskrižju, skrenula je ulijevo i izgubila nadzor nad upravljačem.

Kako je priopćila Policijska uprava varaždinska, 19-godišnjakinja je pritom prednjim desnim dijelom vozila udarila u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je ispred nje upravljala 55-godišnjakinja.

- Oglas -

“Od siline udara vozilo 55-godišnjakinje je odbačeno udesno te prednjim desnim dijelom udarilo u zidanu ogradu dvorišta, dok je vozilo 19-godišnjakinje odbačeno ulijevo te prednjim dijelom udarilo u metalnu cijev prometnog znaka i metalni stup javne rasvjete, a potom i u dvorišnu ogradu”, stoji u policijskom priopćenju.

U nesreći je ozlijeđena 19-godišnja vozačica. Medicinska joj je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njezine ozljede za sada nisu okvalificirane.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti