Srijeda, 31. svibnja 2023.

Općina Novigrad Podravski razveselit će mještane uskrsnicom i prigodnim poklonom

Uskrsnica se može podići uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine ili druge potvrde o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana.

Općina Novigrad Podravski razveselit će osobe starije od 60 godina s prebivalištem na području općine, a koje nemaju nikakva primanja ili su im stalna primanja manja od 315,01 eura, uskrsnicom u iznosu 30 eura te prigodnim poklonom.

Uskrsnica se može podići uz predočenje osobne iskaznice i dokaza o visini mirovine ili druge potvrde o stalnom mjesečnom primanju koja nije starija od 90 dana.

“Molim sve koji ovo čitate, da o isplati uskrsnice upoznate svoje starije rođake, susjede i prijatelje, jer je možda nama promaklo da ih obavijestimo. Također, kako se ne bi stvarale gužve i kako bi se osigurala, još uvijek poželjna fizička distanca, na podjelu uskrsnice u dvoranu ZKF u sklopu vatrogasnog doma Novigrad Podravski putem pismenih obavijesti pozivat ćemo kontrolirani broj ljudi”, naglasio je općinski načelnik Zdravko Brljek.

RASPORED ISPLATE

  • 3. travanj, društveni dom Borovljani, od 10 do 10.20 sati
  • 3. travanj, društveni dom Vlaislav, od 10.30 do 10.50 sati
  • 3. travanj, vatrogasni dom Delovi, od 11 do 11.30 sati
  • 4. i 5. travanj, dvorana ZKF u sklopu vatrogasnog doma u Novigrad Podravskom, od 10 do 13 sati

“Ako zbog zdravstvenih ili bilo kojih drugih opravdanih razloga ne možete preuzeti uskrsnicu u navedenim terminima, obavijestite nas o tome na broj 048/832-133 ili na bilo koji drugi pogodan način, ali svakako najkasnije do 6. travnja”, poručio je načelnik Brljek.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti