Četvrtak, 6. listopada 2022.

Ove subote na Šoderici koncert grupe Ljubavnici

Ulaz je za posjetitelje besplatan, ali isključivo uz važeću EU digitalnu COVID potvrdu

Preporučujemo

Ove subote, 24. srpnja, održat će se koncert popularnog benda Ljubavnici na Šoderici, na prostoru Aquaterra lake resorta.

Ulaz je za posjetitelje besplatan, ali isključivo uz važeću EU digitalnu COVID potvrdu. Iz koprivničko-križevačke Turističke zajednice pojasnili su što to točno znači.

“Odlukom o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koja je na snazi do 31. srpnja 2021. između ostalog propisano je:

– zabrana održavanja svih javnih događanja i okupljanja na kojima je prisutno više od 100 osoba na jednom mjestu, osim ako se radi o javnom događanju ili okupljanju na kojem sudjeluju samo osobe s EU digitalnom COVID potvrdom, a za isto je nadležni stožer civilne zaštite lokalne samouprave dao suglasnost.

S obzirom na to da se očekuje veći broj posjetitelja, obvezna je gore navedena potvrda. Nadalje, EU digitalnu COVID potvrdu mogu preuzeti osobe koje:

– su cijepljene

– preboljele COVID-19

– imaju negativni test na COVID-19

Detalje možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://www.koronavirus.hr/eu-digitalna-covid-potvrda/960“, ističu iz županijskog TZ-a.

Subotnji koncert grupe Ljubavnici na Šoderici počinje u 21 sat.

- Advertisement -

Najnovije objave