Petak, 19. srpnja 2024.

Ove subote očekuje vas još jedna Budi fit zona u koprivničkom parku

Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti

- Oglas -

U subotu s početkom u 10 sati u koprivničkom gradskom parku pokraj fontane održat će se Sportsko rekreativna zona Budi FIT.

Pod stručnim vodstvom kineziologa sportskog centra Cerine održat će se kombinacija aerobnog vježbanja i intenzivnih vježbi ciljano usmjerenih na pojedine dijelove tijela koji povećavaju pokretljivost, snagu i izdržljivost uz aktivaciju svih glavnih mišićnih skupina.

Kroz program Budi FIT razvijaju se gotovo sve motoričke i funkcionalne sposobnosti, a naglasak je na mobilnosti, stabilnosti, koordinaciji i aerobnoj sposobnosti.

- Oglas -

Potrebno je ponijeti ručnike i vodu.

Sportsko rekreativna zona Budi FIT održava se u sklopu aktivnosti “Volonteri u parku”, projekta “Živjeti zdravo” Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, sufinanciranog iz Europskog socijalnog fonda.

Za sve ljubitelje zdravog načina života Sportski centar Cerine u Budi fit Zoni pobrinut će se da svatko od vas dobije dozu pozitivne energije kroz različite programe treninga i oblike vježbanja.

Dovedite i dobro društvo i uživajte u bogatom programu Budi fit zone.

Mole se svi da se strogo pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa te da drže međusobni razmak od dva metra.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti