Četvrtak, 2. prosinca 2021.

Ovo je tim Petra Dombaja za pobjedu na lokalnim izborima u Općini Drnje

Okupili smo ljude koji su se dokazali u privatnom životu i koji se žele baviti politikom isključivo zato što žele ostaviti ljepšu i bolju Općinu Drnje naraštajima koji dolaze poslije nas, poručio je Petar Dombaj

Preporučujemo

Nakon uspješnog odrađenog mandata na čelu Općine Drnje, načelnik Petar Dombaj odlučio je krenuti u pohod na drugi mandat. Osim kandidature za općinskog načelnika, predstavljena je i lista za Općinsko vijeće.

Bez kvalitetnog sastava vijeća i podrške u realizaciji brojnih projekata nema nastavka razvoja Općine.

– Iz tog razloga odlučili smo okupiti ljude koji su se dokazali u privatnom životu i koji se žele baviti politikom isključivo zato što žele ostaviti ljepšu i bolju Općinu Drnje naraštajima koji dolaze poslije nas. Kao i zadnji put, lista je sastavljena tako da se poštuje načelo ravnopravnosti podzastupljenog spola, a vodili smo računa i da ravnomjerno pokrijemo svaki dio općine, naša naselja Botovo, Drnje, Torčec. Uz dokazane i provjerene ljude, dodali smo i nekoliko novih lica – poručio je Petar Dombaj, kandidat za načelnika i nositelj Kandidacijske liste grupe birača za Općinsko vijeće Općine Drnje.

NEZAVISNA LISTA OPĆINE DRNJE

Kandidacijska lista grupe birača – nositelj Petar Dombaj:

  1. Petar Dombaj, Drnje

2. Dejan Šomoci, Torčec

3. Goran Kolarek, Drnje

4. Matija Dolenec, Drnje

5. Tajana Perošić, Botovo

6. Valentina Matijašić, Torčec

7. Mirko Jukić, Drnje

8. Marija Sataić, Botovo

9. Ivana Fabuš, Drnje

Petar Dombaj, nositelj nezavisne liste i načelnik Općine Drnje koji ide po drugi mandat na čelu Općine.

Dejan Šomoci, vijećnik u prijašnjem sazivu vijeća, bivši profesionalni nogometaš, jedan od najvećih ratara u općini i šire. Svojim iskustvom i znanjem spreman je pomoći svima, a svojim radom primjer je drugima.

Goran Kolarek obnašao je dužnost predsjednika Općinskog vijeća u prošlom sazivu. Aktivni sportaš, ekonomist po struci, zadužen za nastavak demografskih mjera, ujedno i začetnik ideje poticaja za mlade.

Matija Dolenec, vijećnik iz prošlog saziva, naš vrijedni novinar, aktivan u ribičkom društvu, u raznim društvenim događajima. Zalagao se za razvoj gospodarstva na području Općine Drnje, a u novom mandatu nastavit će u tom smjeru.

Tajana Perošić, poduzetnica, ugostiteljica. Uvijek spremna na razgovor i komunikaciju s ljudima, a s obzirom na radno mjesto bit će dostupna saslušati sve prijedloge, ali i kritike, a sve u svrhu boljeg i kvalitetnijeg rada Općine i samog Općinskog vijeća.

Valentina Matijašić, mlada, poduzetna i izuzetno društvena žena, majka dvoje djece, bavi se voćarstvom. Dolazi nam iz obitelji koja je vrlo predana očuvanju kulturne baštine našega kraja i sela Torčec, a upravo je njezina ideja spojiti tradicionalnu kulturu i identitet s modernim razvojem sela.

Mirko Jukić, čovjek velikog životnog iskustva, borac za ideale i prave vrijednosti. Prije svega, Mirko uvijek nastoji slušati mještane i njihove potrebe, što je njegov primarni cilj. Izuzetno posvećen radu i brizi o starijim i potrebitim mještanima.

Marija Sataić, prodavačica, majka dvoje djece, komunikativna i otvorena. Bit će zadužena za pokrivanje područja predškolskog i školskog odgoja i obrazovanja. Stoga, prvenstveno ona će biti tu za vas dragi roditelji kako bi prenijela Općinskom vijeću vaše ideje i potrebe, a da bi naša djeca mogla rasti, igrati se, učiti, stjecati nove vještine i znanja u najboljim mogućim uvjetima.

Ivana Fabuš, mlada, vrijedna i izrazito aktivna žena u radu s djecom. Ona je studentica koja radi, brine o djeci. Ona je tu da nam pomogne upravo u razvoju svih aktivnosti s ciljem uključivanja mladih ljudi u društveni, politički, kulturni život naše Općine.

Najnovije objave