Nedjelja, 25. veljače 2024.

Ovo su imena koja će koprivničko-križevački HDZ predložiti za Sabor

Prisutnima su se uz Sobotu, obratili i Damir Felak, saborski zastupnik HDZ-a, Ratko Ljubić, zamjenik koprivničko-križevačkog župana te Mato Devčić, ravnatelj koprivničke bolnice

- Oglas -

Darko Sobota, Damir Felak, Franjo Poljak i Sonja Celišćak. To su četiri imena koja će HDZ Koprivničko-križevačke županije predložiti za saborsku listu središnjici svoje stranke, rekao je Darko Sobota, šef županijskog HDZ-a na konferenciji za medije održanoj u četvrtak u stranačkim prostorijama, piše Prigorski.hr

Uz Sobotu, prisutnima su se obratili još Damir Felak, saborski zastupnik HDZ-a, Ratko Ljubić, zamjenik koprivničko-križevačkog župana te Mato Devčić, ravnatelj koprivničke bolnice.

“Vjerujem da će središnjica znati prepoznati naš potencijal”, rekao je uvodno Sobota.

- Oglas -

Dodao je kako je dolazak Davora Bernardića, šefa SDP-a u Koprivnicu prije nekoliko dana, te današnji dolazak Rajka Ostojića pobudio njihovu pažnju, međutim, uvjeren je da će ljudi iz druge izborne jedinice znati prepoznati prave ljude.

– Prvenstveno mislim na našeg predsjednika, šefa Vlade, Andreja Plenkovića koji je smiren i vodi Hrvatsku u pravom smjeru. Naime, čini mi se kako Ostojić kada dolazi ovamo valjda misli da smo mi Podravci i Prigorci resetirani i retardirani navodeći sve te uvrede na osobnoj razini pa da nećemo znati vidjeti tko što zapravo radi – poručio je.

Na njega se nadovezao Damir Felak postavivši pitanje čime se zapravo bavi koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

“Volio bih znati što se točno u ovom trenutku u Koprivnici radi novcem iz proračuna. Naime, gradonačelnik je kazao govoreći o Domu za starije da se grad raspada. I to je točno. Pogledajte samo središte. Kad hodate, morate paziti da se ne popiknete o neku od onih ploča, a kad se prepeljate biciklom, zvuči kao da se vozite kočijom po divljem zapadu”, rekao je.

Istaknuo je kako Koprivnica propada te kako se ništa korisnog iz izvornih prihoda ne radi u Gradu, nego tek isplaćuju plaće i servisira hladni pogon.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti