Četvrtak, 18. srpnja 2024.

Pao diler marihuane zvani ‘majstor’: policajci ga uhitili nakon preuzimanja paketa u pošti

U paketu koje je 28-godišnjak preuzeo, pretragom je pronađeno ukupno 8681 gram marihuane pakirane u plastične pakete

- Oglas -

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim muškarcem zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je, protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje iz inozemstva, i to preko internetske stranice, kupovao veće količine marihuane koja je potom skrivena u poštanskim paketima prokrijumčarena na područje Hrvatske putem redovne usluge pošte.

Mladić je pošiljke preuzimao, a potom drogu skrivao, vagao i prepakiravao u stanu na adresi prebivališta na području Novog Zagreba nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao.

- Oglas -

Pretragom doma i drugih prostorija gdje prijavljeno stanuje 28-godišnjak pronađeno je 8 grama marihuane te digitalna vaga za precizno mjerenje mase.

U paketu koje je 28-godišnjak preuzeo, pretragom je pronađeno ukupno 8681 gram marihuane pakirane u plastične pakete.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 28-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, a Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu je podnijeta kaznena prijava, priopćili su u nedjelju iz Policijske uprave zagrebačke.

Oglas

Najnovije objave

Vezane vijesti