Nedjelja, 4. lipnja 2023.

Pijani 35-godišnjak mirnu večer susjeda poremetio puštanjem glasne muzike, intervenirali policajci koje je dobro izvrijeđao 21-godišnjak

Tijekom policijskog postupanja 35-godišnjak se oglušio na upućena upozorenja te potom i naredbu da prestane s činjenjem prekršaja zbog čega je uhićen

Policija je izvijestila o narušavanju javnog reda i mira puštanjem glasne muzike u Vrtnom naselju u Kotoribi.

Naime, u četvrtak, 4. svibnja, nešto prije 23 sata 35-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila puštanjem glasne muzike putem zvučnika narušavao javni red i mir.

Kako je priopćila Policijska uprava međimurska, tijekom policijskog postupanja 35-godišnjak se oglušio na upućena upozorenja te potom i naredbu da prestane s činjenjem prekršaja zbog čega je uhićen i priveden u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje.

Također, prilikom opisanog postupanja policajcima je nepozvan pristupio 21-godišnjak te ih pritom vrijeđao i omalovažavao.

Zbog počinjenja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv 35-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu, dok je 21-godišnjaku izrečena novčana kazna, stoji u policijskom priopćenju.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti