Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.

Pijanog muškarca pregazilo pet vlakova, ostao je – živ

Kako se navodi, 40-godišnji muškarac je još bio pri svijesti kad su stigli djelatnici Hitne te je prevezen u bolnicu, gdje mu je amputirano bedro

Preporučujemo

Iz Njemačke nam stiže jedna nevjerojatna vijest. Naime, jednog muškaraca je pet puta pregazio vlak, no on je preživio.

Prema pisanju njemačkih medija, u subotu navečer je nekoliko, navodno pet, vlakova na željezničkoj postaji Bergedorf u blizini Hamburga pregazilo muškarca. Ipak, unatoč ovim vezanim nesrećama, on je preživio. Doduše, nije baš u najboljem stanju – ima ozljede opasne po život te je prevezen u bolnicu.

Strojovođa vlaka je u jednom trenutku na tračnicama primijetio muškaraca i alarmirao spasioce. Iz policije je navedeno kako je strojovođa muškarca na tračnicama primijetio oko 3.18 sati. Nagađa se da su ga prije toga udarili i drugi vlakovi, ali nijedan drugi strojovođa nije primijetio da se između tračnica nalazi muškarac.

Kako se navodi, 40-godišnji muškarac je još bio pri svijesti kad su stigli djelatnici Hitne te je prevezen u bolnicu, gdje mu je amputirano bedro, piše Slobodna Dalmacija.

Nadzorne kamere su, javljaju iz policije, zabilježile nesreću. Oko jedan sat ujutro muškarac je pristigao na peron, a nedugo nakon toga je pao na tračnice. Pretpostavlja da je bio pijan, te da je na tračnicama ležao nepomičan više od dva sata prije nego što su ga spazili, prenose Međimurske novine.

- Advertisement -

Najnovije objave

Vezane vijesti